Modificati aspectul locuintei cu ajutorul mobilei Secan

BUCURESTI - 13 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand vine vorba despre modificarile pe care doriti sa le faceti in ce priveste locuinta dumneavoastra, optiunile par sa fie multe. Dar de cele mai multe ori, bugetul pare sa nu va permita, multe dintre optiuni ajungand sa il depaseasca. Inventivitatea poate sa va fie de folos, dar nu poate inlocui in totalitate un produs de calitate, facut de profesionisti. Numai in acest mod veti avea garantia ca mobilierul respectiv nu va va provoca din senin accidente si veti fi in deplina siguranta si confort.

www.secan.ro

www.secan.ro

Mobila produsa de Secan pare sa fie una dintre cele mai bune solutii cand vine vorba de achizitionarea unei mobile aspectuoase, construita dupa cele mai inalte standarde. Oferta acestora este foarte diversa si se se imparte in mai multe categorii: mobilier HoReCa (care este produs din rattan, material ce va aduce o nota de exotic si extravaganta in spatiul in care este plasat), dar si mobila diversa: rezidentiala, pentru terase, restaurante, terase si baruri, pentru versiunile outdoor si indoor. Pentru realizarea pieselor de mobilier se utilizeaza de asemenea si materiale precum lemnul de stejar masiv sau bambusul.

Investitia in piese de mobilier cu diverse destinatii trebuie sa aiba in vedere si blaturile de masa. Sunt practice, sunt utile si pot fi aplicate chiar si peste cele vechi. Va trebui totusi sa aveti grija la modul in care aplicati blatul de masa respectiv, ca sa nu ii stricati aspectul.

Blaturile reprezinta o alternativa relativ ieftina. Vor schimba felul in care arata locuinta dumneavoastra, dar in acelasi timp vor avea si un rol practic, pentru ca va vor scapa de semnele de uzura existente pana atunci.

Blaturi mese TOPALIT pot sa fie solutia pe care o cautati cand vine vorba de aceste tipuri de modificari. Acestea sunt executate prin presare la cald, iar in componenta au rasini sintetice si fibre de lemn. Modul in care sunt realizate garanteaza o rezistenta foarte mare in timp, la tot felul de factori precum uzura fizica, radiatiile ultraviolete, precum si temperaturile extreme, de pana la 80 de grade Celsius.

Aceste piese sunt foarte versatile, putand cu usurinta a fi folosite in diverse decoruri, deci nu trebuie sa va limitati doar la ideea de blat de masa. Blaturile de masa TOPALIT sunt executate, in general, la dimensiuni si forme standard (ca de exemplu: blaturi rotunde cu dimensiuni de la 60 la 105 cm diametru, patrate 60 x 60 sau 90 x 90 cm, dreptunghiulare 60 x 100 cm). Se pot oricand comanda si alte tipuri de blaturi, atata timp cat trimiteti specificatiile dorite intr-un mod cat mai clar posibil.

Veti putea gasi modele pe o singura culoare, precum alb, portocaliu, visiniu, mov, vernil, gri, albastru, mov etc. In gama acestor blaturi de mese exista si unele care aduc aminte de structura lemnului, pe culori ceva mai inchise. De asemenea, sunt si altele care va amintesc de modul in care arata marmura, tot asa, de diferite culori, care mai de care mai atractiva pentru ochiul posibilului client.

Firma Secan, prin produsele oferite, va incurajeaza sa fiti cat mai inventivi si sa iesiti din anonimat cu materiale diversificate, precum si cu culori iesite din comun. Pe site-ul acestora veti gasi o multitudine de variante din care sa alegeti, pentru a va face viata cat mai colorata si mai iesita din comun. In acest fel, „acasa” va deveni mai mult decat un cuvant - o adevarata realitate.