O gama diversificata de balante de laborator disponibila pe balante.ro

BUCURESTI - 16 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oricine a avut ocazia sa lucreze vreodata in domeniul farmaceutic sau medical, ori in industria chimica sau in centre de prelucrare a bijuteriilor stie foarte bine cat de importanta este utilizarea cantitatilor corecte. Masurarea unor cantitati infime cu o precizie extraordinara poate fi indeplinita doar de balante de laborator , iar pentru a indeplini acest necesar website-ul www.balante.ro pune la dispozitia doritorilor o gama diversificata de astfel de produse.

www.balante.ro

Pentru a indeplini pana si cele mai exigente necesitati de cantarire, produsele oferite in cadrul site-ului, la categoria balante de laborator, se impart in patru categorii: microbalante, balante analitice, balante de inalta precizie si balante pentru controlul umiditatii.

Seria microbalantelor, la fel ca si oricare alte produse disponibile in cadrul site-ului www.balante.ro, include produse de ultima generatie, care au ca singur scop satisfacerea celor mai inalte cerinte in ceea ce priveste determinarea masei. La aceasta categorie de balante de laborator se remarca microbalantele din seria MYA 4Y, ce pot indeplini parametri tehnici de inalta precizie. Mai exact, diviziunea minima poate fi de 1 µg, existand de asemenea disponibile in cadrul site-ului microbalante special concepute pentru cantarirea filtrelor sau pentru calibrarea pipetelor cu piston.

In aceeasi categorie de balante de laborator se inscriu si balantele analitice. Inovatia adusa de balante.ro pentru aceasta categorie de produse este data de tehnologia de generatie actuala, bazata pe afisaje touchscreen color si comenzi tactile, care propune o noua abordare a modului de operare, cat si o forma foarte moderna a prezentarii rezultatelor masuratorilor.

Balantele de inalta precizie subscriu aceleiasi categorii reprezentate foarte diversificat – balante de laborator. Acestea sunt destinate in special cantaririi maselor cu o precizie maxima, in domenii in care cantitatile sunt mai mult decat importante. Poate fi vorba despre industria chimica, farmaceutica sau chiar despre cea a bijuteriilor. La fel ca si balantele analitice, si aceste balante de inalta precizie dispun de tehnologie touchscreen si de afisaj electronic color.

Seria balantelor de laborator este completata de binecunoscutele analizoare de umiditate. In fapt, aceste balante sunt instrumente de laborator concepute pentru a determina continutul de umiditate relativa din esantioanele supuse masuratorilor. Aceste analizoare de umiditate inglobeaza de asemenea tehnologiile moderne mentionate anterior si sunt caracterizate de un nivel de precizie ridicat. Cu o diviziune minima incepand de la 0,1 mg si o precizie a determinarilor de 0,0001 %, astfel de balante pentru controlul umiditatii sunt ideale pentru utilizarea in multiple domenii de activitate.

Produsele oferite pe www.balante.ro nu se limiteaza insa doar la balante de laborator. In cadrul site-ului mai pot fi regasite si comparatoare de masa, cantare medicale, speciale sau industriale, greutati etalon si numeroase accesorii si solutii din aceasta arie de produse. Oferta SC Partner Corporation SRL este astfel una suficient de diversificata, pentru a multumi orice exigente in ceea ce priveste masurarea si cantarirea, dar si alte proceduri aferente domeniilor de activitate diverse, in care precizia are un cuvant important de spus. Astfel, indiferent daca este vorba de balante de laborator, de cantare medicale sau industriale, www.balante.ro poate sa ofere solutiile potrivite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/o-gama-diversificata-de-balante-de-laborator-disponibila-pe-balante-ro