Produsele Bio-Kult – un real ajutor pentru refacerea florei intestinale

BUCURESTI - 6 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Deseori ne simtim slabiti, epuizati, sau suferim de afectiuni ce sunt in stransa legatura cu dezechilibrele inregistrate la nivelul florei intestinale. Din fericire, remediile exista, sunt accesibile si imbunatatesc considerabil starea de sanatate, prin refacerea florei intestinale . Este vorba despre produsele Bio-Kult, singurele probiotice de pe piața românească cu 14 tulpini vii.

bio-kult.ro

Ce sunt de fapt probioticele? Răspunsul vine de la specialiștii Bio-Kult, care menționează faptul că probioticele sunt bacterii cu rol benefic, regăsite în corp la nivelul tractului digestiv. Asocierea termenului “bacterii” cu boli sau diverse afectiuni fiziologice devine astfel eronata, intrucat nu toate aceste microorganisme aduc efecte nefaste asupra organismului.

Cum actioneaza probioticele?

In momentul in care sunt consumate in cantitate suficienta, probioticele contribuie la refacerea florei intestinale, restabilind echilibrul la nivelul acesteia si inhiband actiunea nociva a bacteriilor patogene. Acestea din urma pot cauza tulburari de tranzit intestinal, afectiuni la nivelul tubului digestiv, stari de constipatie, diaree si multe altele. Cu ajutorul probioticelor insa, astfel de deranjamente sunt tinute la distanta.

Corpul are nevoie de probiotice pentru a-si mentine astfel starea de sanatate. In majoritatea cazurilor, astfel de solutii se administreaza in situatiile in care flora intestinala a avut de suferit. Este vorba despre tratamentele cu antibiotice urmate pentru anumite perioade, alimentatie eronata, dar si eventuale deficiente temporare la nivelul sistemului imunitar.

Refacerea florei intestinale cu ajutorul probioticelor reuseste sa tina la distanta efectele nefaste precum infectii digestive, tratamente medicamentoase cu antibiotice, stari de diaree, constipatie sau crampe.

Un alt avantaj oferit de probiotice este constituit de faptul ca pot sa previna sau chiar sa ajute la tratarea diverselor alergii. Dezechilibrele de la nivelul tractului intestinal slabesc imunitatea, iar primele care se pot instala in acest caz sunt alergiile. Este vorba de reactii cutanate, eczeme si alte afectiuni de ordin dermatologic, care pot fi prevenite si chiar tratate cu ajutorul probioticelor. Cei care consuma regulat probiotice reusesc sa se mentina mai sanatosi, si chiar si sugarii pot beneficia de actiunea probioticelor, in cazul in care mama alapteaza natural si consuma regulat probiotice sub forma de suplimente.

Influentele benefice ale probioticelor, dincolo de refacerea florei intestinale, se fac simtite si la activitatea sistemului nervos. Consumul de suplimente nutritive cu continut ridicat de probiotice stimuleaza productia de vitamina K, niacina, acid folic, biotina si vitamina B6 – toate cu rol de fortificare a sistemului nervos.

In cazul in care va intrebati daca exista si alimente cu continut ridicat de probiotice, raspunsul este afirmativ. Desi prin alimentatie concentratia de bacterii benefice nu este la fel de ridicata precum consumul de suplimente nutritive, probioticele pot fi gasite in iaurt, varza murata, muraturi in saramura, ciocolata neagra, lapte de soia si altele.

Concluzia este evidenta: in acele perioade in care organismul este mai slabit, iar la nivelul florei intestinale se inregistreaza dezechilibre, probioticele reprezinta solutia optima. Pentru cei care se intreaba de unde ar putea achizitiona astfel de suplimente de mare ajutor pentru sanatate, raspunsul este site-ul bio-kult.ro . In cadrul acestuia sunt prezentate cu lux de amanunte beneficiile si modalitatile de actiune ale probioticelor, ce pot fi comandate apoi online, direct de pe site-ul mentionat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/produsele-bio-kult-un-real-ajutor-pentru-refacerea-florei-intestinale