Reducerile la ANNA CORI continua

BUCURESTI - 2 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Incepand cu 1 octombrie ANNA CORI a pus la dispozitia clientilor o serie de reduceri pentru diverse tipuri de incaltaminte si accesorii, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Aceasta perioada continua pana la finele lunii curente.

ANNA CORI

ANNA CORI

Reduceri online

Brandul ANNA CORI este cunoscut la nivel international, un brand romanesc cu radacini bucovinene. Mandria este cu atat mai mare cu cat acest brand a devenit o afacere de succes. La ora actuala magazinele ANNA CORI sunt atat locale, in tara, magazine fizice, cat si online. Disponibil si pentru comenzi internationale, magazinul online, www.annacori.com/ro, este mai ofertant ca oricand si prin prisma reducerilor semnificative din aceasta perioada.

Pana la 70% din pretul initial avut in cadrul colectiei este reducerea propusa pentru diverse produse. O sectiune special dedicata in cadrul paginii va ajuta sa reperati cu atat mai usor incaltamintea ce dispune de oferta. Poate fi vorba de incaltaminte sport, cu talpa din cauciuc, piele naturala cu diferite insertii, piele matritata, pantofi casual, cu sau fara sireturi.

Pentru rasfatul feminin, ANNA CORI dispune la sectiunea de reduceri de o larga lista de optiuni ce include in mod special sandale elegante si pantofi pe masura. Preferatele reprezentantelor feminine vin cu diverse modele si design-uri, in culori atragatoare. Acum pare sa fie si un moment ideal pentru achizitia unor perechi de pantofi ce vor fi senzatia evenimentelor de final de an. 

Mituri spulberate despre reduceri

Trebuie amintit faptul ca brandul ANNA CORI este cladit pe principii foarte solide in ceea ce priveste calitatea. Performanta la care a ajuns acest brand pana acum este si demonstratia faptului ca se preocupa de un inalt nivel calitativ si se dedica unui public care intelege asta. Accesibilitatea este variabila; asta pentru ca modelele propuse in cadrul magazinelor ANNA CORI sunt sofisticate si deci remunerate pe masura.

Intr-o ecuatie in care se cere eleganta, stil unic, un design interesant si toate aspectele de inalt standard se intelege deci ca ieftin nu este un concept asociat. Acest brand se dedica unui public larg, insa mai cu seama celor de un anume nivel. Intelegand aceste aspecte, este cert faptul ca reducerile in cadrul magazinului sus mentionat nu inseamna pretul cel mai modic, ci mai degraba o oferta de nerefuzat. Stocurile sunt limitate.

De asemenea, ca o rasplata pentru publicul ce sustine piata de consum a brandului ANNA CORI reducerile sunt oferte adesea intalnite. Pot fi de asemenea si sansa celor care nu reusesc sa isi achizitioneze pantofii mult doriti in momentul in care se lanseaza o anume colectie. Pentru ca ceea ce este calitativ si merita nu se va demoda niciodata, oricand, incaltamintea ce poarta semnatura ANNA CORI este un bun prilej de rasfat.

Invitatia de a viziona reducerile ce vor dura pana la finalul lunii octombrie se completeaza la fel de bine cu cea de a analiza si colectia de toamna–iarna si propunerile stilistice in materie de incaltaminte si accesorii. Indiferent de sezon, de ocazie, nevoia de astfel de elemente se impune, deci grija pentru ce alegeti este una constanta. Aceeasi grija este impartasita de misiunea brandului ANNA CORI, de a aduce pe piata incaltaminte deosebita, pentru barbati si femei.