RINO Rent A Car, o agentie de inchirieri auto cu beneficii multiple pentru clienti

BUCURESTI - 15 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Agentia de inchirieri auto RINO Rent A Car isi prezinta oferta, aducand in prim plan si optiuni avantajoase, astfel incat nevoia de un astfel de serviciu sa se completeze perfect cu placerea de a colabora cu un profesionist. Deja cunoscut pe piata de profil, RINO isi multiplica ofertele si cu deschidere la a negocia preturile - se pare ca surprinde de fiecare data cu ceva nou.

RINO Rent A Car

In gama de optiuni de masini de inchiriat Cluj se numara automobile de la cele mai populare marci, cu un consum optim si numeroase dotari. Un alt aspect important este ca flota de masini este bine intretinuta si astfel orice tip de automobil ce este inchiriat are avantajul de  a rula excelent pe orice tip de drum. De la Opel la Skoda, Ford, BMW sau VW Passat, exista optiuni pentru orice preferinta.

Oferta in functie de sezon

RINO Rent A Car dispune mereu de masini disponibile, ce se pot inchiria pe termen scurt sau lung. Preturile se pot negocia in functie de solicitarile pe care le adreseaza clientii, iar de la caz la caz fiecare sezon este o ocazie potrivita pentru a personaliza serviciile. In orice caz, exista preturi care atrag foarte mult, avand o competitivitate apreciata.

Nu doar ca exista un raport excelent intre calitate si pret, insa masinile sunt pe masura asteptarilor privind functionarea si intretinerea. In plus, sunt disponibile mereu, programul agentiei fiind non stop. Este de la sine inteles ca se remarca atentia acordata nevoilor publicului, intrucat nu trebuie sa existe conditionarea momentului in care se poate inchiria sau rezerva o masina.

Cat despre predarea sau preluarea masinii alese, exista si din acest punct de vedere un avantaj, acela de a nu exista taxare suplimentara pentru anulare. O astfel de practica nu se intalneste aici si poate fi deopotriva dovada faptului ca exista flota de masini, ca o rezervare si implicit ulterior anularea ei nu este o pierdere. Flexibilitatea cu care se lucreaza avantajeaza orice client, iar astfel RINO Rent A Car pune la dispozitie posibilitatea de a preda sau prelua masina atat din aeroport, cat si din alte locatii din Cluj.

Ofertele lor se completeaza si cu alte servicii, cele ce tin de dotari extra. Orice client poate solicita consiliere, in vederea alegerii unei masini care sa corespunda cu nevoile, urmata de dotarea privind un sistem de navigatie sau a unui scaun special auto.

De retinut

RINO Rent A Car se adreseaza publicului, atat pentru inchiriere individuala pentru orice sofer, cat si pentru companii. Masinile sunt impecabile si au conditii multumitoare privind inchirierea.

O oferta de marca RINO Rent A Car este apreciata pentru preturile destul de mici practicate. Acest aspect ofera ocazia de a avea o planificare a unei vacante sau a unei deplasari in interes de business cu mult mai avantajoasa.

Inchirierea poate fi realizata la fata locului sau prin cererea de rezervate facuta online. In cadrul paginii oficiale, rino-rent-a-car.ro se vor gasi si detaliile in acest sens.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/rino-rent-a-car-o-agentie-de-inchirieri-auto-cu-beneficii-multiple-pentru-clienti