Secretul pentru prosperitate in plan profesional si personal? – Ce aflam de la Andra Olarean despre acest drum anevoios

BUCURESTI - 13 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un lucru sigur este ca drumul spre succes nu a fost niciodata usor, multi abandonand cursa chiar atunci cand lucrurile incep sa prinda contur. Motivul? Ar putea fi vorba despre lipsa de motivatie, insa si perseverenta este necesara in acest scop. Dovada o reprezinta cunoscuta bloggerita Andra Olarean , care este un adevarat exemplu pentru femeile ce viseaza sa ajunga pe culmile succesului.

andraolarean.ro

andraolarean.ro

Cum a reusit Andra Olarean sa isi faca numele cunoscut si ce invatam din cariera pe care a dezvoltat-o?

O intrebare pentru care unele persoane inca mai cauta un raspuns este: care este cheia succesului? Atat de multe sunt femeile care au reusit sa se faca remarcate in societate, sa isi consolideze un nume, sa cunoasca succesul.  

Povestea tinerei bloggerite este acum accesibila tuturor femeilor care au nevoie de indrumare pentru a se autodepasi, chiar pe blogul personal al acesteia, andraolarean.ro .

Cum a evoluat cariera sa? Inca de la varsta de 16 ani, Andra Olarean, o adolescenta cu aspiratii inalte, a dat startul activitatii sale profesionale, cand si-a asumat raspunderea pentru postul de realizator de emisiuni radio si prezentator de evenimente pe care l-a ocupat. Doar 2 ani mai tarziu, aceasta a preluat conducerea societatii, ducand-o la un cu totul alt nivel.

Dorinta de a creste profesional nu a stagnat, bloggerita dezvoltand o televiziune regionala de succes, alaturi de o alta investitie ce s-a dovedit de altfel extrem de productiva: o sala de fitness performanta.

In tot acest timp, tanara nu si-a neglijat nici studiile, absolvind cu succes Dreptul si Facultatea de Jurnalism, iar ulterior si masteratul in Management media. Eforturile depuse in acest sens nu au fost zadarnice, pentru ca toate cunostintele pe care le-a acumulat i-au oferit o baza solida de cunostinte, precum si o mai mare incredere in propriile puteri. Dupa 10 ani de activitate in presa, dorinta acesteia de a se autodepasi a devenit si mai mare.

Anii in care aceasta a trecut printr-o adevarata transformare, dar in acelasi timp si cei mai provocatori, au fost cei in care studiile ii ocupau cea mai mare parte a timpului, insa acesta nu a fost nu motiv pentru a stagna pe plan personal.

In prezent, indragita bloggerita desfasoara activitatea de notar public, fiind si asociat la Bucovina Fitness Center – dovada ca orice vis este realizabil prin munca si efort pe masura. Asumarea responsabilitatilor pentru deciziile luate de-a lungul anilor nu au reprezentat pentru aceasta un motiv de a renunta, din contra motivand-o mai mult sa isi urmareasca obiectivele si sa ajunga acolo unde si-a propus.

Totul sta in dorinta de a reusi, de a simti succesul si satisfactia oferita de acesta. Cu toate acestea, adevarata implinire s-a resimtit in viata sa atunci cand a luat decizia si a si reusit sa dezvolte campania umanitara Doneaza o jucarie. Fa un copil sa zambeasca!, dezvoltata inca din 2012. Oricat de sus am ajunge, nu trebuie sa uitam niciodata sa fim binevoitori cu cei din jur, sa le oferim acestora o caramida cu care sa isi cladeasca o cariera de succes. De altfel, si articolele motivationale pe care aceasta le redacteaza si publica in cadrul blogului personal reprezinta o adevarata sursa de inspiratie pentru femeile in cautarea unor solutii pentru a se regasi, pentru a atinge succesul.

Pe andraolarean.ro sunt disponibile solutii pentru diversele incercari si piedici cu care ne confruntam ca femei si pentru care de prea putine ori gasim rezolvarea cea mai eficienta.