Servicii de rent a car Bucuresti, la tot mai mare cautare in capitala

BUCURESTI - 1 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nevoia de transport se face tot mai simtita, iar solutiile oferite sunt foarte diverse. Oricine poate alege variante multiple de a ajunge la destinatie, insa una dintre alternative se remarca, in detrimentul celorlalte. Este vorba despre serviciile de rent a car Bucuresti , tot mai cautate de persoane fizice sau juridice, pentru beneficiile nenumarate pe care le ofera.

dpdrent.ro

Care este momentul potrivit pentru a inchiria o masina? Raspunsul la aceasta intrebare nu este cu siguranta unul generic. Diversitatea cazurilor in care este necesar transportul impune si varietate atunci cand vine vorba de solutia aleasa. Dintre toate mijloacele de transport – de la autobuze, tramvaie, trenuri sau taxiuri si pana la masinile inchiriate, de departe se remarca avantajele pe care le ofera cea din urma varianta.

Ce avantaje ofera serviciile de rent a car Bucuresti?

Atuurile se fac simtite indiferent de situatie, intrucat autovehiculele pot fi inchiriate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice. Privind din punct de vedere al unei persoane fizice, avantajele oferite sunt economia, uzura redusa la autoturismul propriu, autonomie, mobilitate sporita si diversitate.

Desi la capitolul costuri unele persoane si-ar pune semne de intrebare, a inchiria o masina poate fi mult mai ieftin decat a conduce masina proprietate personala. Cea din urma are asociate costuri legate de taxe de drum, asigurare, revizii periodice si schimburi de consumabile, insa in cazul unui autoturism inchiriat prin servicii de rent a car Bucuresti, singurele costuri sunt cele legate de combustibil si de tariful de inchiriere zilnic.

Foarte multi aleg sa inchirieze masini atunci cand au de facut un drum mai lung, spre exemplu cand merg in concedii impreuna cu prietenii sau familia. Uzura suplimentara nu va fi adaugata masinii personale, iar fata de alte modalitati de deplasare (de ex. transportul in comun) exista un avantaj considerabil pe partea de mobilitate si autonomie.

Privind din punct de vedere al unei societati, colaborarea cu o societare de rent a car Bucuresti poate fi extrem de avantajoasa. Cu cat perioada de inchiriere este mai indelungata, cu atat sunt mai reduse si tarifele, iar firma beneficiara va avea costuri mai reduse cu transportul, in timpul deplasarilor in interes de serviciu. Cheltuielile ar fi considerabil mai mari daca respectiva societate si-ar achizitiona autoturisme pentru a forma o flota proprie – in special in cazul in care astfel de deplasari nu sunt foarte frecvente.

Pe de alta parte, serviciile de rent a car Bucuresti ofera si varietate tuturor conducatorilor auto. In unele cazuri se cauta autovehicule din clasa economic, pentru deplasari urbane eficiente, alteori se cauta masini de familie, pentru concedii si deplasari de lunga durata. Pentru fiecare dintre aceste situatii, societatile de rent a car Bucuresti ofera tot timpul solutiile perfecte.

Serviciile de predare-preluare direct din aeroport, precum si existenta masinilor de lux completeaza seria preferintelor sectorului business. Pentru a beneficia de servicii complete de rent a car Bucuresti, doritorii pot apela la unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piata inchirierilor auto din capitala. Este vorba despre DpD Automotive, companie de rent a car ce isi prezinta ofertele de inchiriere si in cadrul site-ului oficial www. dpdrent.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/servicii-de-rent-a-car-bucuresti-la-tot-mai-mare-cautare-in-capitala