Servicii profesionale de inchirieri masini oferite de Trax Auto

BUCURESTI - 21 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nevoia de mobilitate este accentuata in zilele noastre, in acest secol al vitezei in care traim. Transportul trebuie sa fie de fiecare data rapid, ieftin si desfasurat in cele mai bune conditii. In momentele in care masina personala nu poate fi utilizata, dar si pentru deplasari in interes de serviciu sau concedii, exista o alternativa ideala: masinile de inchiriat pe care le ofera companiile de rent a car.

traxrentacar.ro

Exista numeroase criterii ce trebuie avute in vedere atunci cand se alege o masina de inchiriat. Numeroase persoane ce aleg aceasta alternativa de transport cauta doar masini de inchiriat Bucuresti ieftin, insa pretul platit nu reprezinta cel mai important factor intr-o astfel de situatie.

Pentru a cantari cat mai bine decizia, expertii in servicii rent a car de la Trax Auto ne-au prezentat cateva avantaje ale inchirierilor auto.

In primul rand este vorba de libertate si flexibilitate. Indiferent de scopul calatoriei, masinile de inchiriat din Bucuresti sau oricare alt oras al tarii ofera acest atu oricarui client. Fara a mai depinde de mijloacele de transport public, masina inchiriata ofera posibilitatea opririlor ori de cate ori acestea sunt necesare si realizarea calatoriei in propriul ritm.

Diversitatea modelelor de autoturisme disponibile spre inchiriere constituie de asemenea un avantaj. Indiferent daca se cauta o masina economica, o limuzina, un SUV sau un autoturism de familie, firmele de rent a car ofera oricui posibilitatea de a alege solutia potrivita de transport. Acest obiectiv este bifat cu succes si de societatea Trax Auto, care ofera spre inchiriere doritorilor o gama variata de autoturisme.

Contrar perceptiei generale, costurile asociate cu inchirierea unui autoturism sunt, in fapt, in avantajul celor ce aleg astfel de servicii. Orice proprietar de autoturism poate face un calcul simplu, referitor la costurile asociate cu masina personala. Vor fi adunate in acest caz toate taxele si impozitele platite pentru masina, asigurarea obligatorie si cea facultativa (daca exista), reviziile si reparatiile, dar si combustibilul si consumabilele uzuale. Raportand totalul obtinut la fiecare zi de utilizare, rezultatul obtinut este mai mare decat majoritatea tarifelor puse la dispozitie de firmele de inchiriere. Astfel, optiunea de a alege masini de inchiriat Bucuresti ieftin este mai mult decat indicata.

In plus, economia poate fi obtinuta si prin durata inchirierii. Profesionistii de la Trax Auto, care ne-au prezentat si avantajele de mai sus, ofera discount-uri atractive cu cat perioada de inchiriere a unui autoturism este mai indelungata.

Dincolo de toate aceste avantaje, cei care aleg colaborarea cu o firma de inchirieri auto pot sa beneficieze si de servicii suplimentare. Este vorba despre preluarea si predarea direct din aeroport, asistenta rutiera si transferul de la aeroport – toate acestea oferind oricarui doritor modalitatea ideala de transport.

Concluzia e mai mult decat evidenta: serviciile de inchirieri auto reprezinta alternativa ideala de a calatori, pentru a ajunge intr-un mod cat mai eficient si placut la destinatie. Cei care vor sa beneficieze de cele mai avantajoase astfel de servicii pot contacta oricand reprezentantii Trax Auto, folosind urmatoarele date:

Trax Auto

Calea Bucurestilor, nr 105, Otopeni

Email: office@ traxrentacar .ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/servicii-profesionale-de-inchirieri-masini-oferite-de-trax-auto