Sfaturi pentru alegerea coafurii in functie de varsta – oferite de Blossom Beauty Salon

BUCURESTI - 17 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Coafura pentru care opteaza femeile le poate ajuta sa intinereasca, sa para mai mature sau sa arate oricum considera acestea de cuviinta sau ca ar fi in beneficiul lor. Cu toate acestea, de multe ori, din lipsa de informare in privinta modelelor de coafura ideale pentru o anumita varsta, rezultatele pot fi devastatoare.

http://blossom-salon.ro/

http://blossom-salon.ro/

Cea mai buna solutie poate fi descoperita numai cu ajutorul unei persoane experte in domeniu, care practica aceasta meserie de suficient timp si la un salon destul de renumit pentru a putea oferi sfaturi in acest sens. Cert este faptul ca o coafura poate sa intinereasca in mod vizibil femeile sau sa le confere acestora o feminitate aparte atunci cand sunt realizate de mainile unor experte, asa cum sunt angajatele de la Blossom Beauty Salon.

Acest coafor din Bucuresti este indragit de femeile din toata capitala pentru ca coafurile finale sunt intotdeauna inedite, chiar perfecte ar indrazni clientele sa le numeasca. Pentru a le multumi pe deplin pe cele ce vin in cadrul acestui coafor pentru o schimbare, toate doritoarele beneficiaza de recomandarile specialiste ale coafezelor Blossom Beauty.

Care sunt recomandarile facute femeilor, in functie de varsta acestora?

Cea mai mare parte a femeilor aleg sa isi vopseasca parul pentru a aduce o schimbare de look, iar acest lucru nu este deloc gresit. Cu toate acestea, conform parerilor experte ale acestui coafor Bucuresti, cea mai buna metoda de a evidentia trasaturile frumoase ale fetei este prin utilizarea unei nuante mai deschise decat pielea. Aceasta alegere face intotdeauna fata mult mai putin expresiva.

Majoritatea celor ce depasesc varsta de 40 de ani trec la coafuri scurte. Atunci cand parul este taiat prea mult, efectul obtinut este invers asteptarilor, iar astfel fata pare mult mai imbatranita. Nu este nicidecum o alegere scurtarea parului pana la urechi, fara a avea nici o forma. Sfatul specialistelor de la Blossom Beauty Salon este de a regândi aceaste decizie înainte de a trece la treabă.

Dupa 40 de ani, femeile ating asa zisa „varsta a elegantei”. Este perioada in care feminitatea este mult mai pronuntata, de aceea alegerea unei coafuri cat mai potrivite este esentiala in obtinerea unei imagini de sine cat mai prezentabila.

In locul vopsirii radicale a parului si a coafurilor extravagante, sunt recomandate bretoanele, alaturi de vopsirea in tonuri calme. Acest lucru va contribui considerabil la intarzierea efectelor de incaruntire care in cazul unor persoane sunt atat de evidente.

In cadrul acestui coafor renumit din Bucuresti, nici o clienta nu pleaca nemultumita. Chiar si pentru femeile care cred ca nimic nu le poate reda stralucirea de altadata, aceste experte in styling feminin gasesc solutiile cele mai deosebite. Astfel, cele care au depasit varsta de 50 de ani, sunt intampinate cu sute de idei extraordinare de coafura. Atat tunsorile scurte, cat si celelalte sunt menite sa scoata in evidenta frumusetea ochilor, fiind efectuate cu maximum de eficienta la acest coafor din Bucuresti. Cert este faptul ca o culoare deschisa este mult mai binevenita decat una inchisa pentru ca nuantele inchise nu fac decat sa imbatraneasca considerabil fata.

Asadar, indiferent de pragul de varsta atins de o femeie, aceasta poate sa arate intotdeauna tanara daca alege coaforul potrivit in acest sens. Cele interesate de o coafura inedita, care sa le ajute sa intinereasca in cateva clipe sunt asteptate in cadrul paginii blossom-salon.ro pentru a afla cum pot face asta cat mai eficient.