TOP 6 aspecte de avut in vedere in alegerea restaurantului pentru nunta

BUCURESTI - 27 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nunta – evenimentul asteptat cu drag atat de miri, cat si de cei dragi! Un astfel de eveniment trebuie organizat cu o atentie deosebita pentru a avea un real succes. Este important ca toti invitatii sa se simta minunat si sa aiba parte de clipe de neuitat. Pentru asta, alegerea celui mai potrivit restaurant este cruciala. De fapt, acesta ar trebui sa fie primul lucru de indeplinit de pe lista protagonistilor care se aventureaza pe acest drum necunoscut si plin de emotii.

Yesterday este restaurantul in cadrul caruia in decursul anilor au fost organizate unele dintre cele mai deosebite nunti si evenimente. Acesta este definit de lux si eleganta, fiind un restaurant de nunta apreciat de oameni pentru bunul gust si rafinamentul ce-i este caracteristic.

Cele mai importante aspecte in alegerea restaurantului pentru nunta

1.Timpul – criteriu esential pentru reusita nuntii! Pentru a avea siguranta ca evenimentul se va ridica la asteptarile tuturor, mirii trebuie sa inceapa sa caute restaurantul chiar si cu un an inainte. Poate pentru unii pare foarte mult timp, insa cele mai deosebite restaurante, precum este si Yesterday, sunt rezervate primele.

2.Chiar daca exista anumite locuri despre care se spun numai cuvinte de lauda, viitorilor miri le revine datoria de a le vizita pe rand, pentru a se convinge care dintre acestea este cel mai potrivit restaurant nunta.

3.Care este numarul aproximativ al invitatilor?

Acest aspect conteaza mult pentru ca nimeni nu isi doreste sa riste ca oaspetii sa nu dispuna de un loc la masa. Mai exista si posibilitatea ca un cuplu sa doreasca o nunta restransa, intre prieteni. In acest caz un restaurant de 150 locuri ar fi prea mult si ar avea cheltuieli mult mai mari in situatia in care numarul invitatilor nu este mai mare de 70 de persoane.  De asemenea, de preferat ar fi ca restaurantul sa aiba un ring de dans destul de generos, astfel incat oaspetii sa se simta in largul lor.

4.Semnarea unui contract cu respectivul restaurant nunta este absolut necesara. Astfel, protagonistii au garantia ca sala este in exclusivitate a lor. De obicei, pentru a primi un astfel de contract este necesara achitarea unui minim de avans, fiind garantia ca viitorii miri nu se vor razgandi.

5.Modul in care este decorata sala conteaza enorm in crearea unui ambient deosebit. Clientii trebuie sa intrebe proprietarii restaurantului daca li se permite sa decoreze locul cu ajutorul unei firme specializate sau daca au vreo recomandare in acest scop. De dorit ar fi ca salonul insusi sa detina anumite elemente decorative, precum piese de mobilier rafinate sau alte articole de bun gust.

6.Meniul este unul dintre cele mai importante aspecte de avut in vedere pentru alegerea unui restaurant nunta potrivit. Trebuie sa se cunoasca dinainte felurile de mancare ce se pot servi in cadrul acestuia si care sunt preturile aferente unei persoane. De preferat ar fi ca acesta sa includa mancaruri mai deosebite si delicii ce vor fi pe placul tuturor invitatilor.

Pe langa toate acestea, este important ca localul ales sa detina si un spatiu special pentru destinderea musafirilor. Spre exemplu, o terasa precum cea inclusa in restaurantul hotelului Yesterday este ideala in acest sens. Ori de cate ori simt nevoia, invitatii se pot retrage in acest loc pentru a-si trage rasuflarea, inainte de a se intoarce in centrul distractiei.

Cei care doresc sa afle mai multe despre acest local si despre serviciile disponibile, o pot face accesand pagina yesterday.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/top-6-aspecte-de-avut-in-vedere-in-alegerea-restaurantului-pentru-nunta