Totul despre transporturile agabaritice

BUCURESTI - 18 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De fiecare data cand o firma de transport are de efectuat o cursa ce implica obiecte de dimensiuni si/sau greutati mari, adica agabaritice, cei din jur tind sa fie curiosi in legatura cu respectiva incarcatura. Este, intr-adevar, o diferenta majora intre transporturile efectuate in mod normal si cele care implica greutati si dimensiuni mai mari. Chiar si cei care sunt la inceput de drum in afacerea ce implica transportul international sunt acaparati de aceasta categorie de transporturi.

www.holleman.ro

www.holleman.ro

Pentru specialistii Holleman insa lucrurile sunt destul de clare. Acestia au programe permanente ce implica aceasta categorie de servicii, pe care de altfel o pune la dispozitia celor interesati. Pentru ca toti sa stie mai exact despre ce este vorba trebuie sa se cunoasca cateva detalii specifice cu privire la transporturile abagaritice, motiv pentru care expertii holleman.ro ies in intampinarea tuturor cu cateva informatii esentiale in legatura cu acest subiect.

Transporturile agabaritice – ce sunt si cum se realizeaza?

Persoanele care isi desfasoara afacerea in acest sector cunosc deja aceste aspecte. Acestia stiu ce anume inseamna un transport abagaritic, cum a aparut si cum s-a dezvoltat cererea pentru aceasta categorie de servicii, precum si modalitatile cele mai frecvente dupa care acesta este realizat.

Inainte de toate trebuie sa se cunoasca faptul ca exista o legislatie precisa care trebuie sa se respecte de firmele care efectueaza astfel de transporturi. Spre exemplu, cei interesati sa transporte anumite marfuri de dimensiuni mari dintr-o tara in alta, pe cale aeriana, rutiera sau maritima, trebuie sa se asigure ca firma la care apeleaza indeplineste toate conditiile necesare in acest sens.

Spre exemplu, flota pe care o pune la dispozitie holleman.ro dispune de toate verificarile necesare, corespunde cu cerintele impuse in legislatie cu privire la dimensiuni, dotari si celelalte aspecte. Pentru aceasta companie este foarte important ca cei ce solicita ajutorul sa fie pe deplin satisfacuti de serviciile de care au parte, motiv pentru care calitatea este un obiectiv urmarit si indeplinit de fiecare data de specialistii Holleman.

Aceasta categorie de transporturi este efectuata inca din vechime. Modul cum au aparut si s-au dezvoltat transporturile agabaritice este cunoscut de cei care presteaza acest tip de servicii in societatea actuala, iar acest lucru ar trebui sa reprezinte un criteriu in selectarea colaboratorului.

In principiu, transportul agabaritic reprezinta actiunea ce implica transportarea, precum si manipularea, instalarea sau montarea obiectelor grele sau care au dimensiuni ce nu se incadreaza in standardele normale de transport. De obicei aceste obiecte sau marfuri sunt si indivizibile, motiv pentru care trebuie transportate in conditii speciale. Greutatea minima atinsa de aceste marfuri este de peste o tona, inaltimea acestora depasind uneori si 100 de metri. Este vorba despre acea categorie de marfuri care necesita transportarea cu autoutilitare speciale, tocmai pentru ca nu incap in containerele normale sau pe diversele transportatoare conventionale existente.

Este foarte important ca transportarea de elemente supradimensionate sa fie realizata cu maxima responsabilitate. Acesta este lucrul pe care ar trebui sa il urmareasca de altfel orice client. De asemenea, alegerea unui colaborator capabil sa realizeze o planificare individuala pentru fiecare transport este esentiala, de aceasta depinzand starea in care marfa va fi livrata la destinatie. Standardizarea este deci trasatura caracteristica acestei categorii de servicii.

Depinde de fiecare utilizator si de interesul pe care si-l da in scopul identificarii firmei cele mai potrivite de transport agabaritic. Cei care doresc sa beneficieze de garantia ca marfa le va fi livrata in cele mai bune conditii pot accesa pagina holleman.ro pentru a afla care sunt procedurile si ce demersuri trebuie intreprinse in acest sens.