Traduceri legalizate, autorizate si servicii complete oferite de Inova Translations

BUCURESTI - 17 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Comunicarea, in perioada curenta, reprezinta cheia catre succes. Contextul globalizarii determina semnarea tot mai multor parteneriate intre business-uri din state diferite, motiv pentru care si comunicarea trebuie sa se desfasoare in cel mai eficient mod. Transpunerea informatiilor dintr-o limba sursa intr-o limba destinatie reprezinta o misiune ce faciliteaza enorm acest proces. Obiectivul a fost inteles pe deplin la Inova Translations – companie specializata in traduceri legalizate , autorizate, interpretari si numeroase alte activitati specifice nisei.

www.servicii-traduceri.ro

www.servicii-traduceri.ro

Profesionalismul fara cusur trebuie sa fie o caracteristica de baza atunci cand vine vorba de un birou de traduceri. Este vorba, in acest caz, de realizarea traducerilor cat mai exacte, fara a modifica natura mesajului ce trebuie transmis. Mergand pe premisa ca un document tradus corect in proportie de 95% este un document tradus prost (din cauza procentului de 5% greseli), expertii Inova Translations au reusit de fiecare data sa ofere servicii caracterizate de profesionalism deplin.

Tipuri de servicii oferite de Inova Translations

In topul listei de solicitari frecvente la Inova Translations se situeaza acele traduceri legalizate, cautate de orice persoana cel putin o data in viata. Este vorba despre eficienta si in acest caz, intrucat cei care solitica servicii de traduceri au adesea nevoie si de legalizari si nu vor sa piarda timpul cautand un notar care sa autentifice conformitatea documentului tradus cu originalul.

Serviciile Inova Translations includ astfel traduceri legalizate, realizate cu deplin profesionalism si eficienta, in asa fel incat fiecare solicitant sa fie multumit in totalitate.

Traducerile specializate reprezinta o alta misiune indeplinita cu succes de expertii acestei companii. Domeniile din care trebuie realizate traducerile sunt extrem de diverse. Poate fi vorba de texte juridice, economice, de traduceri literare sau tehnice, ori de terminologie specifica domeniului IT, medical sau farmaceutic. Indiferent de situatie, echipa de traducatori Inova Translations reuseste sa redea orice tip de continut cu claritate si precizie.

Interpretariatul continua lista serviciilor oferite de acest partener de incredere in domeniul traducerilor. La Inova Translations specialistii ofera atat interpretare consecutiva, cat si simultana, pentru ca transmiterea informatiilor sa fie facuta in timp real intre interlocutori. Astfel de servicii sunt foarte utile in cazul intalnirilor oficiale, a conferintelor organizate intre parteneri din state diferite, la negocieri, licitatii, prezentari sau seminarii de orice tip.

In unele cazuri, traducerile autorizate si legalizarea acestora nu este suficienta. Pentru unele documente oficiale, precum acte de identitate, casatorie, studii, angajare sau obtinere a cetateniei sunt necesare supralegalizari si apostile, care pot fi realizate tot prin colaborarea cu aceasta societate.

Nu in ultimul rand, trebuie subliniata si importanta colationarilor. Proofreading-ul – cum mai este denumit – este absolut necesar pentru a verifica si corecta eventuale erori aparute in cazul unei traduceri. Expertii Inova Translations ofera si acest serviciu, pentru a asigura o calitate maxima a fiecarui text tradus. In cazul in care documentul tradus contine foarte multe erori, modificarile de efectuat in texte fiind majore, se recomanda clientului efectuarea unei noi traduceri.

Concluzia nu poate fi decat una: daca se cauta un birou de traduceri care poate indeplini toate aceste servicii, raspunsul este Inova Translations. Cei care au nevoie de mai multe detalii pot contacta expertii care isi expun serviciile si pe site-ul www.servicii-traduceri.ro folosind urmatoarele date:

Inova Translations

Adresa: Calea Moșilor, nr. 203, Spațiu Comercial,Sector 2, BUCUREȘTI

Telefon/Fax: 021/21 00 391, 031/817 05 07

Mobil: 0734 171 237

Email: office@servicii-traduceri.ro