Transportarea coletelor in afara tarii – totul despre alegerea celor mai eficiente servicii

BUCURESTI - 11 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Serviciile de expediere a unor bagaje sau marfuri in cantitati limitate sunt tot mai des solicitate. Indiferent daca este vorba despre transportarea acestora in sau din afara tarii, siguranta acestora este esentiala, motiv pentru care firmele profesioniste, care s-au specializat si in acest sector, au in vedere imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor. In acest mod, clientii dobandesc increderea de care au nevoie pentru a apela ori de cate ori este nevoie la respectivele societati.

euro-fratello.ro

euro-fratello.ro

Euro Fratello este compania care s-a facut remarcata in decursul anilor prin varietatea de servicii puse la dispozitie, precum si prin preturile accesibile ale acestora. Astfel, indiferent de dimensiunile si capacitatea coletelor expediate, promptitudinea si corectitudinea au fost intotdeauna principiile de baza dupa care s-au ghidat reprezentantii din spatele site-ului euro-fratello.ro.

Pentru ca toti cei ce doresc sa expedieze colete, sa aiba garantia ca destinatarii o sa le primeasca in aceeasi stare, trebuie avuta in vedere, in primul rand, ambalarea corespunzatoare a acestora. Acestea sunt in general acceptate de firma de transport in conditiile in care indeplinesc urmatoarele cerinte:

- sunt inscriptionate de catre expeditor si contin date despre acesta, precum si despre destinatar (nume, adresa, numar de telefon);

- au un ambalaj destul de solid pentru a putea fi manipulat si transportat fara a se deteriora;

- ambalajul este confectionat din metal, panza, carton sau lemn (dupa tipul marfurilor), iar in cazul transportarii unor articole personale sunt acceptate si valizele sau gentile.

Pentru a evita deteriorarea coletelor in interior, este ideal ca respectivele bunuri sa fie ambalate cat mai compact, pentru a umple orice spatiu gol, dar si pentru a reduce din costurile suplimentare ce ar fi putut fi adaugate din cauza volumului (depinde de firma colaboratoare).

Unele societati impun o anumita limita in ceea ce priveste dimensiunile coletelor acceptate, de aceea de preferat este ca fiecare sa se asigure ca ceea ce doreste sa expedieze se incadreaza in aceste cerinte.

Care este timpul necesar pentru expedierea coletelor?

Acest aspect depinde de destinatia finala, de numarul de kilometri de parcurs. Timpul total variaza, in functie de greutatea autovehicului cu care se realizeaza transportul, trafic, destinatie, conditii meteorologice. Astfel, cei care doresc sa beneficieze de servicii de coletarie trebuie sa ia in calcul si aceste aspecte, mai ales atunci cand este vorba despre transportul international.

In ceea ce priveste tarifele de expediere, acestea depind de la o companie la alta. Spre exemplu, in cazul serviciilor disponibile pe www.euro-fratello.ro, costurile de expeditie a unui colet sunt calculate in functie de destinatie si greutate. In general, in tarile cu moneda de circulatie euro, costul aferent unui kg este de 1 euro. In cazul in care este vorba despre o incarcatura mai mare de 50 kg, colaboratorii trebuie sa negocieze pretul final de transport.

Care este destinatia? Si acest detaliu trebuie avut in vedere pentru alegerea firmei de transport. De exemplu, Euro Fratello efectueaza curse de transport colete in si din Romania – Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Norvegia, Suedia.

De asemenea, trebuie sa se cunoasca si solutiile la care recurge firma de transport in situatia in care un colet nu a fost ridicat de catre client in termen. In cazul serviciilor Euro Fratello, atunci cand sunt depasite 3 luni de la data expedierii si notificarii, respectivele bunuri devin bunuri ale companiei.

Iata deci care sunt aspectele pe care cei interesati de expedierea de colete trebuie sa le aiba in vizor atunci cand doresc sa beneficieze de promptitudine si seriozitate. Persoanele care doresc eficienta maxima din acest punct de vedere pot apela la ajutorul specialistilor din spatele site-ului euro-fratello.ro.