Transporturile agabaritice – o combinatie intre buna planificare si tehnologie de varf

BUCURESTI - 27 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ridicarea unor constructii, instalarea diverselor santiere, plus multe alte activitati ce se desfasoara zi de zi, sunt strict dependente de deplasarea utilajelor, a unor schele metalice sau a altor corpuri ce necesita atentie deosebita la transport.

holleman.ro

holleman.ro

Asadar, transporturile agabaritice, adica cele de dimensiuni si tonaj ridicat, reprezinta o parte importanta pentru societate si pentru numerosele procese care se desfasoara in diverse locuri si momente.

Ce implica astfel de transporturi? Ei bine, sunt foarte multe detalii de care trebuie sa se tina cont, motiv pentru care e nevoie de colaborarea cu o echipa specializata in acest sens. Din randul acestora se remarca profesionistii holleman.ro – un nume reper in privinta serviciilor de transport.

Care sunt aspectele ce fac diferenta intre un transport de succes si unul ce lasa de dorit e in fapt o combinatie intre planificarea atenta si utilizarea unor tehnologii de varf. De ce? Vom raspunde in cele ce urmeaza.

Planificarea transporturilor agabaritice

Pentru a se transporta marfuri sau diverse elemente cu greutate foarte mare e imperios necesar a se urmari cu atentie un traseu care sa poata fi folosit cu usurinta, sa se calculeze distanta, ruta disponibila, precum si modul in care trebuie sa se efectueze.

Altfel spus, orice detaliu trebuie sa fie atent analizat in cadrul transporturilor agabaritice, mai ales ca o eroare poate aduce pierderi importante sau poate chiar crea pagube obiectelor transportate.

Toata lumea isi doreste ca intregul proces sa se desfasoare in cele mai bune conditii de siguranta, intr-un timp optim si fara mari batai de cap. Cum se poate realiza acest lucru intr-un singur cuvant? Planificare!

Tehnologia optima

De asemenea, sa planifici nu este totul, cel putin daca nu dispui de echipamentul potrivit pentru a concretiza insusi transportul. Pentru a transporta marfuri agabaritice e nevoie de putere, performanta si precizie.

In acest sens, trebuie sa se dispuna de o flota ridicata la cele mai inalte standarde, dotata cu tehnologie de ultima generatie, aspect pe care l-a urmarit cu atentie si echipa holleman.ro – ce prezinta dotarile necesare pentru transporturile agabaritice.

Experienta si buna comunicare – factor decisiv

Nu in ultimul rand, pentru a combina atenta planificare cu tehnologia performanta e nevoie de doua aspecte: experienta si comunicare. Fiecare dintre acestea sunt de nelipsit in randul activitatii de transport.

Cu o experienta de peste 20 ani, Holleman a reusit sa devina un nume important pe piata din Romania, dar si pe cea externa, fiind o echipa specializata in prezent pe transportul agabaritic si greu, manipularea echipamentelor grele, mutari industriale, montaje, instalarea turbinelor eoliene, service pentru camioane si autocare, respectiv transportul de cereale si plante oleaginoase.

Sunt foarte multe detalii ce pot aparea in cadrul unui transport agabaritic, motiv pentru care experienta e o necesitate. In completarea acestei idei putem adauga faptul ca e nevoie si de o buna comunicare pentru a duce la bun sfarsit aceste servicii de transport.

Cert este ca transporturile agabaritice sunt indispensabile societatii si sunt definite de profesionalism, seriozitate si performanta. Mai multe detalii despre aceste servicii sau multe alte informatii pot fi obtinute chiar direct de pe site-ul holleman.ro – locul in care greu inseamna usor (Heavy is Easy)!

Taguri: holleman.ro