Copilul tau e sanatos? www.napati.ro: hainute organice si incaltaminte ecologica - reduceri cu pana la 60%

BUCURESTI - 18 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dorinta Napati este ca un numar cat mai mare de copii din Romania sa beneficieze de produse BIO si sa creasca sanatosi si veseli. De aceea, imbracamintea organica si incaltamintea din celebrele colectii toamna – iarna 2009/2010 de la Frugi, Disana, Pololo, Engel, Bamboo Baby, Unde the Nile se gasesc pentru scurt timp la super pret.

Napati se pregatesc sa va aduca noile colectii organice primavara-vara 2010, cu multe surprize. Sigur nu veti rezista!

Pana atunci, lasati bebelusii si copiii vostri sa se bucure de produsele certificate organic in Germania, Marea Britanie si SUA, din colectiile actuale de pe www.napati.ro. Nu uitati ca textilele organice:

* se simt mult mai catifelate si mai confortabile;
* sunt mult mai rezistente;
* au beneficii preventive, intrucat evita introducerea in corpurile sensibile ale copiilor a pesticidelor si a altor substante chimice toxice;
* ofera avantaje pe termen lung, intrucat organic=bio=ecologic inseamna pastrarea si dobandirea sanatatii, precum si protejarea viitorului, impactul acestor produse asupra mediului fiind minim.

Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru a vizualiza produsele si reducerile aplicate, navigati pe site www.napati.ro.

Despre EUROPEAN CAPITAL TRADING

Site-ul www.napati.ro este dezvoltat de catre EUROPEAN CAPITAL TRADING SRL, care detine domeniul www.napati.ro si marca inregistrata NAPATI.
Ileana Glodeanu
Asociat
ileana@napati.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-capital-trading/copilul-tau-e-sanatos-www-napati-ro-hainute-organice-si-incaltaminte-ecologica-reduceri-cu-pana-la-60