Euroweb Romania lanseaza noul website www.euroweb.ro

BUCURESTI - 7 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Noul website prezinta functionalitati noi si un continut bogat in informatii

Bucuresti, 7 decembrie 2007 – Euroweb Romania anunta lansarea noului website www.euroweb.ro. Noul site poate fi accesat incepand cu data de 6 decembrie 2007.
Proiectul a avut la baza dorinta de a crea un website profesional si reprezentativ pentru imaginea Euroweb Romania, care sa fie un instrument de promovare a imaginii companiei, incercand in acelasi timp sa raspunda necesitatii de a atrage si de a informa potentiali clienti.
Noul website Euroweb Romania se caracterizeaza in primul rand printr-o interfata grafica mult imbunatatita fata de varianta precedenta, un design profesional si totodata user friendly.
Site-ul este structurat in 7 sectiuni, fiecare dintre acestea avand propriul specific. Informatia este mai concentrata si mai bine structurata, pentru a usura navigarea printre domeniile de interes. Vizitatorii site-ului vor putea gasi aici informatii detaliate cu privire la produsele si serviciile Euroweb, dar si o serie de stiri si noutati din domeniul IT si cateva surprize, care ies din tiparul consacrat.
Ca si noutate, site-ul incorporeaza o sectiune denumita „Euroweb Fellow”, in cadrul careia o personalitate publica - a carei identitate va fi dezvaluita dupa lansarea site-ului - va realiza editoriale periodice referitoare la diversele aspecte ale realitatilor tehnologice si sociale.
Un alt punct inedit si de atractie al noului site Euroweb il constituie o sectiunea denumita sugestiv „Euroweb Fun Zone”, care isi propune sa ofere vizitatorilor relaxare si detasare fata de mediul over-corporatist. „Ne-am dorit ca noul site sa sparga tiparele obisnuite”, declara domnul FlorinVisoiu, Product Manager la Euroweb Romania si responsabil cu implementarea acestui proiect. „Credem ca am reusit cu aceasta versiune a site-ului Euroweb sa realizam o premiera in lumea website-urilor business to busineess ISP din Romania.”
Pentru realizarea noului website, Euroweb Romania a colaborat cu firma brasoveana de webdesign Decsoft, impreuna cu care s-a ajuns la forma ideala pentru acest proiect.

Despre Euroweb Romania

Despre Euroweb Romania S.A.
Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt., al doilea mare operator de comunicatii terestre din Ungaria.
Fondata in 1998 prin achizitionarea de catre Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom si a societatii private Mediator, Euroweb Romania S.A. este initiatorul unuia dintre primele servicii comerciale de acces la Internet din Romania - reteaua Starnets (1993). Deschizator de drumuri in industria telecomunicatiilor din Romania, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor) si initiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).
Compania si-a focalizat activitatea pe furnizarea de solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si pe integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie.
Euroweb Romania detine certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate si mediu.

Persoana de contact:
Cristina Calcan
Coordonator PR, Euroweb Romania
Tel: 031 711 11 11
cristina.calcan@euroweb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euroweb-romania/euroweb-romania-lanseaza-noul-website-www-euroweb-ro