Evaziune fiscala

Definitie Evaziune fiscala

Sustragerea de la plata impozitelor si taxelor din partea unor agenti economici, inclusiv a celor care actioneaza in economia subterana. Are loc prin nedeclararea sau falsa declarare a veniturilor impozabile. Evaziunea fiscala, ca si orientarea spre activitati care beneficiaza de avantaje fiscale, poate fi stimulata de cresterea ratei de impunere fiscala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Evaziune fiscala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Evaziune fiscala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Evaziune fiscala. Definitiile termenilor despre Evaziune fiscala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Evaziune fiscala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Evaziune fiscala.