Eveniente conditione

Definitie Eveniente conditione

Expresie din limba latinaSituatia cand conditia (suspensiva) s-a realizat. Deci certitudinea asupra existentei obligatiei s-a sfarsit. Obligatia se considera nascuta retroactiv, din momentul intelegerii partilor. Ea devine pura si simpla. Vezi si Deficiente conditione, Pendente conditione.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Eveniente conditione? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Eveniente conditione.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Eveniente conditione. Definitiile termenilor despre Eveniente conditione cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Eveniente conditione, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Eveniente conditione.