Evenimente speciale

Definitie Evenimente speciale

Activitate de relatii publice, operatiune promotionala cu caracter de eveniment special (festiv) - asociata, de obicei, firmei/marcii -, bine mediatizata si care implica participarea unui public larg. Exemplu: zile ale marcii, festivaluri ale berii, intreceri sportive cu premii (de cros, ciclism, auto), organizarea de spectacole, concerte live, prezentarea unei lucrari cu autor etc. Crearea unui eveniment poate avea ca pretext aniversarea firmei, o fuziune sau o asociere, demararea unei noi activitati, lansarea unei marci noi etc. In acest caz, este vorba despre o manifestare de prestigiu, la care participarea va fi selectiva, intr-o ambianta de prestigiu.Campanie publicitara insolita organizata in scopul sustinerii unui eveniment special in viata firmei. V. teasing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Evenimente speciale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Evenimente speciale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Evenimente speciale. Definitiile termenilor despre Evenimente speciale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Evenimente speciale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Evenimente speciale.