PR Forum 2009

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Organizator: Evensys Consult

PR Forum 2009

In perioada 26 – 27 martie va avea loc cea de-a treia editie PR Forum, cel mai important eveniment pentru industria de relatii publice din Romania. Desfasurat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, forumul este organizat de Evensys cu sprijinul unora dintre cele mai importante agentii locale de PR: DC Communication, GMP PR, Image si Premium Communication.

In societatea actuala, in care consumatorii se schimba, pretentiile lor se rafineaza, contextul economic este din ce in ce mai nesigur, brandurile trebuie sa stie cum sa ramana in atentia publicului de interes. O strategie eficienta de PR poate asigura o comunicare coerenta a produselor si serviciilor unei companii, construind si consolidand credibilitatea brandurilor in fata consumatorilor, a angajatilor dar si a reprezentantilor media. Unul dintre aspectele fundamentale tratate in editia de anul acesta a evenimentului PR Forum va fi rolul mediului online in conturarea unei strategii de relatii publice coerente si eficiente, in acord cu ideologia si cultura organizationala a companiei.

Forumul este structurat in doua zile, prima fiind dedicata unei serii de doua conferinte si sase seminarii de pe urma carora participantii vor afla de la practicieni recunoscuti in comunitatea internationala si locala de relatii publice care sunt oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR. Toate aceste informatii urmeaza sa fie aprofundate in cea de-a doua zi, pe 27 februarie, in cadrul unei serii de workshop-uri interactive.

Evenimentul se adreseaza atat clientilor cat si companiilor, care vor afla deopotriva de ce este atat de important sa continue sa comunice in aceasta perioada dificila si care este aportul activitatilor de relatii publice in conturarea unei strategii de comunicare coerente. Scopul este de a demonstra ca o strategie eficienta de PR are puterea de a mentine o afacere pe piata, in contextul economic actual.

Cu ocazia evenimentului va fi lansata cea de-a treia editie a ghidului Public Relations Report, o publicatie anuala dedicata comunitatii de relatii publice din Romania. Brosura va include o serie de puncte de vedere ce anunta tendintele anului 2009 in domeniu. Analizele vor fi completate de o ampla sectiune ce cuprinde profilele firmelor de PR si de rezultatele unui sondaj realizat in randul practicienilor privind perceptia acestora asupra mediului online.

Pentru inscrieri si plati pentru prima zi a evenimentului, 26 martie, pana pe data de 18 martie, puteti beneficia de o taxa speciala de 99 Euro + TVA.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile la www.prforum.ro

Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera