Private Banking Conference – despre administrarea averilor private

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

Pe 7 decembrie, va avea loc Private Banking Conference, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, prima conferinta locala care va explica conditiile actuale din piata si va oferi solutii privind administrarea si protejarea averilor private, pentru o dezvoltare profitabila pe termen lung.

Bancile au petrecut ultimii 2 ani infruntand una dintre cele mai dificile perioade din istoria financiara moderna. Cu toate acestea, domeniul bancar a avut in continuare o activitate profitabila in ciuda scaderii veniturilor – dovada a abilitatilor acestora de a se descurca de-a lungul unei recesiuni periodice. O explicatie a dezvoltarii sectorului bancar este faptul ca clientii bine sfatuiti au persistat in a investi in bani lichizi, iar acum sunt interesati in a investi acele fonduri. Acum, mai bine ca niciodata, realitatea demonstreaza ca clientii trebuie sa investeasca in produse bancare mult mai sofisticate spre deosebire de a se multumi cu retail banking

Private Banking Conference va oferi informatii despre strategiile pentru investitii in 2012 si problemele legate de administrarea averilor private. Conferinta va beneficia de prezenta unor experti locali si internationali precum Sorin Mititelu (Executive Manager Retail Segment Management Division, BCR), Raluca Alexandru (Director, HSBC Switzerland), Marios Efthymiou (Senior Partner, Dinos Antoniou & Co Ltd.), Gabriel Biris (Managing Partner, Biris Goran), Mihnea Serbanescu (General Manager, DTZ Echinox)  Anca Eugenia Craciun (Director Private Banking, Banca Transilvania), Cristian Nicolaescu (IPB Senior Relationship Manager/Assistant Vice President, Citi International Personal Bank), Eugen Voicu (President, Certinvest).

Printre subiectele abordate la eveniment administrarea crizei si a volatilitatii pietei financiare, schimbari in strategiile offshore, administrarea costurilor privind averea, oportunitati de dezvoltare si provocari curente in diferite tari, aspecte privind taxarea si impozitarea averilor. Conferinta se va incheia printr-o dezbatere care va reuni cei mai importanti analisti ai pietei si va incerca sa dezvaluie audientei informatii esentiale referitoare la strategiile care trebuie urmate in viitor pentru o cat mai buna protectie si administrare a averilor private.

Pentru mai multe informatii despre conferinta, vizitati www.private-banking-conference.ro.

Despre Evensys

Cu 5 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/private-banking-conference-despre-administrarea-averilor-private