Studenti, pregatiti-va ideile pentru un nou concurs de marketing!

BUCURESTI - 31 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe parcursul a doua zile, 21 si 22 noiembrie, va avea loc la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti Inspire 2008. Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu Starcom Media Romania, Cosmote si Beko.

Studenti, pregatiti-va ideile pentru un nou concurs de marketing!

In cadrul Inspire 2008 va fi organizat un concurs adresat studentilor pasionati de marketing. Acesta consta in elaborarea unui eseu in limba romana, avand ca tema “Ce inseamna pentru tine inspiratia, in contextul mediului de afaceri actual?”. Inainte de trimiterea eseurilor, cei interesati trebuie sa isi anunte, la adresa de e-mail andreea.hanganu@evensys.ro intentia de a participa la concurs. Aplicatiile trebuie trimise pana la data de 9 noiembrie, impreuna cu numele, facultatea urmata si datele de contact ale participantului. Juriul va fi format din membrii Evensys si Starcom Media Romania.

In urma selectiei vor fi alesi 5 castigatori care vor putea beneficia de acces gratuit la ambele zile ale evenimentului Inspire 2008. De asemenea, acestia vor avea ocazia sa castige un set de carti de specialitate oferite de editura Brandbuilders. Cei cinci vor fi anuntati atat telefonic cat si prin e-mail pe data de 12 noiembrie.

Inspire 2008 va fi evenimentul in cadrul caruia se vor stabili tendintele in marketing si business pentru anul urmator. Invitati speciali internationali vor fi Mark Earls (autor al unor carti de anvergura despre strategie, consultant independent pentru branduri precum Bacardi, UKTV sau Royal Mail), Nikki Hillier (ELLE), Richard Hartell (Starcom Mediavest Group) si Magnus Brehmer (Inter Ikea Systems), practicieni de renume in domenii precum marketing sau media.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, prima dintre acestea, 21 noiembrie, fiind dedicata conferintelor precum si unei formule inedite de prezentare, Marketing Arena, in cadrul careia 10 profesionisti din industria de advertising vor prezenta, in maxim 10 minute, o idee personala privitoare la tendintele care se prefigureaza in comunicare.

Cea de-a doua zi va contine seminarii sustinute de Mark Earls(autor al unor carti de anvergura despre strategie, consultant independent pentru branduri precum Bacardi, UKTV sau Royal Mail) si Richard Hartell (Starcom Mediavest Group).

Pentru mai multe detalii despre concurs puteti accesa site-ul evenimentului, www.inspire2008.ro/contest.

Despre Evensys

DESPRE ORGANIZATORI:

Evensys este o companie cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse. In plus, agentia ofera servicii de creatie si continut.

Evensys numara in portofoliul sau evenimente precum Marketing360 (450 de participanti), Marketing Innovation Forum (250 de participanti), BrandCamp (250 de participanti), Digital Marketing Forum (300 de participanti), PR Forum (250 de participanti), TAXEU Forum (250 de participanti), Idea Forum (300 de participanti), Toolbox| Shopper Marketing ( peste 300 de participanti), Masterplan 2007 ( peste 300 de participanti), Toolbox| Online Communication ( peste 150 de participanti) si este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investors' Society (REIS) (200 de membri, Toolbox| Shopper Marketing (300 participanti), Masterplan 2007 (200 participanti).

Evensys Consult
office@evensys.ro
Telefon: +40 (21)313 22 12
Fax: +40 (21)313 13 73