Türk Telekom își optimizează operațiunile cu ajutorul ARCHIBUS

BUCURESTI - 19 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie, Imobiliare

ARCHIBUS Solution Centers-România a încheiat prima fază a implementării unui proiect de Facility Management pentru Türk Telekom, cea mai importantă companie din domeniul comunicațiilor din Turcia. Domnul Hüseyin Uludağ Facility Management and Logistic Services Director Türk Telekom, va vorbi despre acest proiect la conferința Excelentă Operațională în Property & Facility Management organizată de ARCHIBUS Solution Centers-România, oferind sfaturi despre alegerea celui mai bun sistem integrat de Property & Facility Management. Evenimentul, dedicat profesioniștilor din Real Estate, Managementul Infrastructurii, Facility & Property Management, va avea loc pe 1 noiembrie 2011.

Proiectul, început în noiembrie 2010, a fost generat de necesitatea companiei turce de a reduce costurile de operare a proprietăților imobiliare, activelor fixe și infrastructurii, de a eficientiza, moderniza și asigura transparența operațiunilor legate de acestea. Compania dorea să beneficieze de rapoarte aferente detaliate pentru a lua decizii strategice în cunoștință de cauză, să planifice și să execute relocarile de echipamente, mobilier și alte facilități în mod eficient, să urmărească amplasamentul și deprecierea bunurilor și să automatizeze complet rezervările pentru spații de întâlniri.

ARCHIBUS Solution Centers-România a câștigat licitația prin prezentarea unei soluții capabile să satisfacă toate funcționalitățile cerute, adaptând eficient aplicațiile informatizate ARCHIBUS la nevoile specifice ale Türk  Telekom. Compania a propus implementarea integrată a unei serii de aplicații cuprinzând Managementul Proprietăților Imobiliare și al Închirierilor, Managementul Spațiului, Overlay pentru AutoCAD cu Design Management, Managementul Mobilierului și al Echipamentelor, Managementul Mentenanței și Intervențiilor și Managementul Relocarilor.

Proiectul are 3 faze de livrare, din care prima a fost  implementarea unui proiect-pilot bazat pe următoarele aplicații ARCHIBUS: Real Property and Lease, Space Mangement, Room Reservation, Building Operations (Maintenance Management) și Move Management.

În fazele următoare se vor ajusta aplicațiile din proiectul pilot astfel încât ele să satisfacă cerințele Türk  Telekom, implementându-se și celelalte aplicații ARCHIBUS achiziționate: Service Desk, Contract Management, Automatizarea proceselor din zona de mentenanța și asset management prin utilizarea de terminale mobile (PDA). Aplicațiile ARCHIBUS vor fi integrate cu alte sisteme deja folosite de Türk  Telekom printre care SAP și Active Directory.

Türk  Telekom Group este liderul industriei telecomunicațiilor din Turcia, oferind servicii integrate de telecomunicații, de la rețeaua publică de telefonie fixă până la GSM și broadband internet, cu peste 16 milioane de linii telefonice fixe, 7 milioane de conexiuni ADSL și 12 milioane de utilizatori de telefonie mobilă.

ARCHIBUS Solution Centers-România este un jucator regional important în domeniul sau de expertizaă, oferind clienților din zona est-europeană soluția completa #1 în lume pentru Real Estate, Managementul Infrastructurii și Facilities Management. Produsele și serviciile ARCHIBUS Inc.   transforma procesele de afaceri și economisesc peste 100 de miliarde de dolari anual pentru utilizatorii lor - mai mult de 16.000 de organizații din lumea întreagă.

Puteți citi mai multe pe http://bit.ly/archibus.

Despre Evensys

Cu 5 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/turk-telekom-isi-optimizeaza-operatiunile-cu-ajutorul-archibus