Event Plus si Circa Sapte anunta noutati despre lansarea albumului “La rece”

BUCURESTI - 2 aprilie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Circa Sapte si Event Plus au pregatit o serie de actiuni inedite in cadrul evenimentelor ce vor avea loc in perioada 9-11 aprilie, cu ocazia lansarii albumului “La rece”.

Event Plus si Circa Sapte anunta noutati despre lansarea albumului “La rece”

Ultimul album al trupei, produs de A&A Records/Warner Music Licensee, contine soundtrack-ul filmului Tache, produs de Domino Film, productie ce va avea premiera pe 20 aprilie la Pro TV. Cei ce vor fi prezenti la evenimente vor avea prilejul sa vizioneze in premiera si imagini din film, pe langa imaginile continute in videoclipul cu acelasi nume, Tache.
Direct din film, va fi prezent pe scena concertelor actorul Gabriel Spahiu, alias Nestor, vechi prieten al trupei si basist pentru o perioada la Circa Sapte. Scenarista si protagonista filmului Mara Nicolescu, actorul Gabriel Radu, producatorul Cristian Comeaga si regizorul Igor Cobileanski vor fi alaturi de Circa Sapte, in cadrul evenimentelor de lansare a albumului.

Partenerii media ai evenimentului sunt MTV, promotor al videoclipului Tache, Pro Cinema, Info Pro, Sapte Seri, Phoenix Media si Best Music.

Biletele se pot cumpara de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro si din reteaua magazinelor Diverta. O alta noutate o reprezinta oferta speciala pe care organizatorii o fac pentru prietenii trupei: atat la concertul de la Hard Rock Cafe, cat si la cel de la Clubul Taranului, exista posibilitatea de a primi si albumul “La rece”, inclus in pretul biletului, cu autografele artistilor.

Circa Sapte inseamna Cristi Dumitrascu - chitara si voce, Daniel Secarea – tobe, Adrian Cristescu – clape, Alex Stanciu – bas si Florin Mitrea - violoncel.
Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei designeri si manageri fac parte din International Special Events Society.
Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.
A&A Records Warner Music Licensee este una dintre cele mai importante case de discuri din Romania. Infiintata in 1994, A&A Records este in acest moment cel mai mare distribuitor de branduri independente de pe piata romaneasca. Din anul 1997, A&A Records detine licenta Warner Music, fiind astfel cel mai vechi detinator de licenta de pe piata.
Portofoliul A&A Records Warner Music Licensee include o cifra impresionanta de artisti internationali reprezentativi ai tutuor genurilor muzicale (rock, soul, funk, reggae, techno, clasic, jazz, rap, dance si pop) precum Madonna, Phil Collins, Gotan Project; Manu Chao, Eric Clapton, Green Day, Enya, James Blunt, R.E.M, Compay Segundo, Red Hot Chilli Peppers, Frank Sinatra, Jean Michel Jarre, Motorhead, Linkin Park,
cat si unii dintre cei mai valorosi artisti romani: Alexandru Andries, Ada Milea, Gheorghe Zamfir; Circa Sapte, Sarmalele Reci, Alexandrina Hristov, El Negro, Snails si multi, multi altii.
DOMINO FILM este o companie specializata in productia de filme de cinema si de televiziune. Compania a produs trei lung metraje, scrise si regizate de Nae Caranfil : « ASPHALT TANGO » (1995), « FILANTROPICA » (2001), « RESTUL E TACERE » (2007). In prezent compania are in pregatire o noua comedie TV politista intitulata “La Cap, la bani, la oase”, in regia lui Bogdan Barbulescu.

Despre Event Plus

Detalii pe www.event-plus.ro si www.circasapte.ro
Andreea Idriceanu Calev - communication consultant Event Plus
andreea.idriceanu@event-plus.ro