Evia Media sustine concursul Dance Masters, editia 2013

BUCURESTI - 26 februarie 2013

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Media / Publicitate, Social, Retail

Live site

Evia Media sustine competitia Dance Masters, editia 2013, prin intermediul unui canal de publicitate neconventionala. Organizatorii acestui eveniment au optat pentru publicitatea pe taxi, fiind implicate in aceasta campanie 200 de masini ale companiei Meridian, ce poarta reclama pe portbagaj.

publicitate neconventionala, publicitate pe taxi, Evia Media, Dance Masters 2013

Andreea Iliescu - Managing Partner, Gant & Sterling Consulting

Rolul campaniei publicitare este de a informa admiratorii dansului despre posibilitatea participarii la acest spectacol deosebit, ce se va desfasura pe o perioada de 3 zile, incepand cu ziua de vineri, 22 martie, in incinta Complexului Sportiv National SALA POLIVALENTA.

Dance Masters este o competitie anuala in calendarul WDSF si FRDS, cu licente Standard & Latin WDSF World Open si International Open fiind cea mai bine cotata competitie internationala de dans sportiv din tara.

Dance Masters inseamna 3 zile de competitii pe categorii, gale, precum si invitati speciali pentru show-uri: varfurile ierarhiei mondiale de dans.

"Am ales publicitatea pe taxi pentru ca asigura vizibilitate, expunere larga la nivel de oras si repetitivitate. Consider ca, oamenii sunt expusi constant la foarte multe mesaje publicitare prin diverse medii, de aceea tocmai acest canal de promovare este capabil sa le capteze atentia si sa le livreze informatia dorita. Evident, a folosi publicitatea neconventionala pe taxi intr-un oras atat de aglomerat, ne-a ajutat la cresterea notorietatii evenimentului." Andreea Iliescu , Managing Partner Gant & Sterling Consulting

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/evia-media-sustine-concursul-dance-masters-editia-2013