REGUS - Spatii mobile de lucru

BUCURESTI - 31 ianuarie 2017

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Imobiliare

Live site

De la birouri virtuale si spatii de co-working, birouri private sau partajate, Regus ofera o gama larga de spatii de lucru, ce promit libertatea de a va extinde sau de a va restrange business-ul, pe masura ce afacerea se schimba.

Publicitate in lifturile cladirilor de birouri

Regus a creat si dezvoltat spatii de birou profesionale, dotate cu personal dedicat,  sistemul ‘’all inclusive’’ si disponibile companiilor care doresc sa-l foloseasca flexibil, acoperind astfel o nevoie crescanda a oamenilor de afaceri, aflati mereu in miscare.

Conceptul de birou instant creat de Regus se ramarca prin varietatea de locatii disponibile, prin tipurile de birouri, ce variaza ca si dimensiuni, tipologie, setari, plus diferite alte produse care se potrivesc tuturor tipurilor de business (zone de business lounge, zone de co-working,  birouri virtuale, birouri cu ziua, sali de sedinte, videoconferințe s.a.).

La nivel global, Regus este prezent in 120 de tari, respectiv 900 de orase, detinand peste 3.000 de locatii. In Bucuresti, Regus are pana in present 6 locatii deschise: in World Trade Center – Piata Montreal  nr. 10, in Floreasca Busiensss Park - pe Calea Floreasca 169A, pe Strada CA Rosetti 17, in Charles des Gaulle Plaza, pe B-dul Dimitrie Pompeiu, in cadul Hermes Campus, pe Str. Tudor Vladimirescu, in Green Gate Building si pe B-dul Dimitrie Pompeiu 9-9A, in Iride Business Center – o locatie noua ce urmeaza a fi deschisa in urmatoarea luna.

Reiterand prin rezultate beneficiile oferite de de publicitatea in lift, Regus, impreuna cu agentia de publicitate neconventionala, EVIA MEDIA, au restartat campania de promovare in interiorul lifturilor cladirilor de birouri din Bucuresti. Scopul campaniei este acela de a a face cunoscute solutiile rapide si mobile de lucru, pentru cei care isi doresc un mediu profesional de desfasurare a activitatii pe care o intreprind.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/regus-spatii-mobile-de-lucru