Evictiune

Definitie Evictiune

Pierderea de catre cumparator a posesiunii sau a dreptului de proprietate asupra lucrului (in tot sau in parte), prin inlaturarea (impiedicarea) lui de la exercitarea atributelor acestui drept, rezultand din valorificarea de catre un tert a unui drept (asupra lucrului) care ar exclude - total sau partial - dreptul cumparatorului. De regula evictiunea rezulta dintr-o hotarare judecatoreasca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Evictiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Evictiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Evictiune. Definitiile termenilor despre Evictiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Evictiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Evictiune.