Evidentierea ofertei

Definitie Evidentierea ofertei

In cadrul unei operatiuni de merchandising sau de PLV, actiune promotionala constand in plasarea unui produs intr-o pozitie privilegiata, o anumita perioada de timp - de regula, un produs nou, obiect al unei demonstratii sau actiuni de sampling intr-un raion sau magazin.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Evidentierea ofertei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Evidentierea ofertei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Evidentierea ofertei. Definitiile termenilor despre Evidentierea ofertei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Evidentierea ofertei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Evidentierea ofertei.