Abilitati esentiale de vanzare - o noua sesiune de vanzari la mare

Mai multe informatii la:
www.learningmoments.ro

Abilitati esentiale de vanzare - o noua sesiune de vanzari la mare

Introducere Cursul va ajuta sa intelegeti mai bine natura profunda a relatiilor cu clientii, sa constientizati ce anume ii determina pe oameni sa cumpere in orice proces de vanzare. Cursul este focalizat pe intelegerea faptului ca procesul de vanzare s-a schimbat radical in ultimii 15 ani si ca simpla intelegere a unor „tehnici” de vanzari nu mai este de ajuns. Filosofia cursului pleaca de la ideea ca se poate construi profitabilitate pe termen mediu si lung, numai pe baza unei relatii autentice cu clientul.

Scopuri si Obiective in cadrul acestui curs veti afla in ce consta rolul dumneavoastra de om de vanzari, cum va puteti creste eficacitatea in activitate si cum puteti maximiza intelegerea clientilor cu care lucrati. Veti castiga cunostinte, competenta si incredere prin:

• Dobandirea unor cunostinte si aptitudini fundamentale in domeniul relatiilor inter-umane, aplicate in domeniul vanzarilor.
  • Familiarizarea cu o serie de modele, concepte si tehnici  pe care le puteti aplica in diferite contexte de vanzare.
  • Intelegerea propriului rol, a contextului in care vi-l indepliniti si a naturii interventiilor dumneavoastra in activitatea de vanzari a organizatiei in care lucrati.
  • Adoptarea unei atitudini de practician reflexiv, capabil sa invete si sa se dezvolte in mod independent in cursul activitatii de la locul de munca.
  • Recunoasterea propriilor calitati si depasirea propriilor defecte in activitatea de vanzari.

Mai multe informatii si intreaga prezentare a programului la:

Despre Evolutiv Consultants Network

Evolutiv Consultants Network, companie de Learning & Development specializata in dezvoltarea oamenilor din companii;

EVOLUTIV Consultants Network – construieste programe customizate plecand de la obiectivele de business ale clientului, tinand cont de asteptarile punctuale ale tuturor stakeholderilor interni si externi, utilizand un spectru de instrumente specifice de Learning& Development.

catalin.lazar@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro

Taguri: salesvanzari
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolutiv-consultants-network-srl/abilitati-esentiale-de-vanzare-o-noua-sesiune-de-vanzari-la-mare