Downloadul de filme a devenit legal in Romania

BUCURESTI - 5 octombrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Incepand de astăzi utilizatorii de internet din Romania pot descarca filme de pe internet folosind platforma online www.filmbox.ro. Filmbox este primul serviciu de download de filme din România care deţine drepturi exclusive de distribuire prin internet, direct de la reprezentanţii legali ai producătorilor, şi cu ajutorul căruia, oricine poate procura rapid şi legal filme de calitate.

Downloadul de filme a devenit legal in Romania

Este pentru prima data cand este posibila închirierea unui film fără a fi necesară deplasarea la centrul de închiriere, fără existe problema unui al doilea drum pentru predarea filmului respectiv sau grija pentru deteriorarea sau pierderea DVD-ului iar disponibilitatea este 24 de ore din 24.

Modalitatea de comandare şi de descărcare a filmelor este foarte simplă şi durează extrem de puţin dar în acelaşi timp permite control parental pentru restricţionarea accesului la materiale interzise minorilor. Totodată folosirea serviciului Filmbox elimină complet riscul de a accesa viruşi sau alte programe maliţioase din reţelele de file sharing (hub-uri, torenti). Filmele se descarcă in format digital SD sau HD contra unui preţ foarte accesibil direct de pe serverele Filmbox care asigură viteze mari de transfer. Odată descărcate acestea pot fi vizionate atât pe calculator cât şi pe ecranul televizorului prin conectarea la calculator.

Oferta Filmbox conţine filme de calitate din categoriile Actiune, Desene Animate, Adult, Documentar, însoţite de subtitrări în limba română, atent realizate. Oferta de filme creşte în permanenţă iar conţinutul acesteia depinde în mare măsură de cerinţele utilizatorilor Filmbox.
Totodată Filmbox este deschis către noi colaborări şi doreşte sa stabilească o legaturi cu cat mai multi detinatori de drepturi si producatori independenti pentru a pune la dispozitia publicului o biblioteca cat mai larga de continut.

Practic orice persoană de pe teritoriul României care deţine un card bancar şi o conexiune la internet îşi poate transforma casa într-o sală de cinema folosind Filmbox.

Pentru toţi utilizatorii care îşi crează un cont până la data de 31 decembrie 2009, abonamentul este gratuit şi va rămâne gratuit pentru primele 12 luni de la activarea contului.

Despre EVOSOFTWARE SYSTEMS SRL

Filmbox este dezvoltat de EvoSoftware Systems în colaborare cu Interglob.

Despre Interglob SRL: firma cunoscuta prin prezenta sa pe piata serviciilor online prin Internet - televiziune live si vod, videoconferinta, transport canale tv, video e-learning, arhivare continut video, consultanta IT&C.
Despre EvoSoftware Systems: dezvoltator software cu experienţă vastă în domeniul dezvoltării şi implementării aplicaţiilor software şi proiecte de testare, pentru clienţii din întreaga lume.
EvoSoftware Systems
Adresa: Bd Regiei nr 6D, Etaj 4, Sector 6, cod 060204 , Bucureşti, Romania
Tel/fax: + 4021 317 01 32/33
office@filmbox.ro