evotek n    

Comunicate de presa si evenimente pe tema evotek n

 • evotek n

  Bucuresti - 12 November 2010

  Comunicat de Evotek Interactive SRL-D

  evotek networks lanseaza promotia “Audit de Retea Gratuit” prin care orice companie are posibilitatea de a-si cunoaste problemele infrastucturii IT, fara niciun cost. Auditul de retea gratuit ofera firmelor solutii la problemele de retea existent ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: evotek networks , audit retea gratuit

  Vezi toate comunicatele de presa despre evotek n

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul evotek n.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la evotek n. Informatiile despre evotek n cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul evotek n, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la evotek n, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.