EVW    

Comunicate de presa si evenimente pe tema EVW

 • EVW

  Cluj Napoca, Cluj - 12 March 2009

  Comunicat de SC EVW Holding SRL

  EVW Holding, importatorul oficial DAF in Romania lanseaza o oferta speciala pentru vehiculele DAF-reducere de 20 % din pretul de lista la achizitia unui vehicul DAF, in limita stocului disponibil dar si un pachet de servicii gratuite atasat acestei o ...     comunicatul de presa

 • EVW

  Cluj Napoca, Cluj - 11 February 2009

  Comunicat de SC EVW Holding SRL

  EVW Holding continua dezvoltarea propriei retele de centre de vanzari si service ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre EVW

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul EVW.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la EVW. Informatiile despre EVW cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul EVW, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la EVW, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.