excavatoare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema excavatoare

 • excavatoare. Komatsu HB215LC - excavator cu actionare hidraulica

  excavatoare

  Otopeni, Bucuresti - 22 October 2015

  Comunicat de International Leader Media

  Compania Marcom, unul dintre liderii pietei de echipamente pentru constructii din Romania, distribuitor exclusiv al marcilor Komatsu, Grove, Potain, Hidromek, McCloskey, Dieci, Indeco si Mantovanibenne, organizeaza in perioada 27-29 octombrie 2015, l ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: marcom , buldozere , komatsu , excavatoare , incarcatoare

  Vezi toate comunicatele de presa despre excavatoare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul excavatoare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la excavatoare. Informatiile despre excavatoare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul excavatoare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la excavatoare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.