Excedent bugetar

Definitie Excedent bugetar

Surplusul veniturilor peste cheltuielile bugetului public. Cresterea excedentului bugetar si preponderenta lui pe termen lung favorizeaza nerecurgerea la imprumuturi sau diminuarea datoriei publice (desi unele resurse financiare sunt neutilizate sau incomplet utilizate).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Excedent bugetar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Excedent bugetar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Excedent bugetar. Definitiile termenilor despre Excedent bugetar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Excedent bugetar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Excedent bugetar.