Excedent

Definitie Excedent

Marime care depaseste o anumita limita ce ramane dupa satisfacerea tuturor trebuintelor.Excedentul reprezinta diferenta dintre o suma, o cantitate sau un venit, pe de o parte, si o plata, o cheltuiala sau un consum, pe de alta parte.Excedentul reprezinta si diferenta cantitativa sau valorica dintre import si export ori invers.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Excedent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Excedent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Excedent. Definitiile termenilor despre Excedent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Excedent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Excedent.