Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului

Definitie Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului

Acele situatii in care efectele contractului se produc fata de alte persoane care nu au calitatea de parti contractante sau de succesori in drepturi ai partilor. Singura exceptie veritabila de la principiul relativitaii efectelor contractului este contractul in folosul unei terte persoane sau stipulatia pentru altul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului. Definitiile termenilor despre Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exceptii de la principiul relativitatii efectelor contractului.