Exchange

Definitie Exchange

Transferul unui obiect, al unei idei sau al unui serviciu de la o persoana/organizatie la alta in schimbul unui bun. Vezi Centralised Exchange Processes (proces de schimb centralizat) Decentralised Exchange Processes (proces de schimb decentralizat).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exchange? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exchange.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exchange. Definitiile termenilor despre Exchange cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exchange, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exchange.