Exclusive Assortment

Definitie Exclusive Assortment

Strategie de clasare in care un distribuitor decide sa vanda linia de produse a unui singur producator. Vezi Assortment Strategies (strategii de clasare) Broad Assortment (clasarea generala) Deep Assortment (clasarea amanuntita) Scrambled Assortment (clasarea amestecata).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exclusive Assortment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exclusive Assortment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exclusive Assortment. Definitiile termenilor despre Exclusive Assortment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exclusive Assortment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exclusive Assortment.