Exclusive Distribution

Definitie Exclusive Distribution

Restrangerea disponibilitatii unui produs la un singur debuseu. Vezi Distribution Intensity (intensitatea distributiei) Intensive Distribution (distributia intensiva) Selective Distribution (distributia selectiva).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exclusive Distribution? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exclusive Distribution.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exclusive Distribution. Definitiile termenilor despre Exclusive Distribution cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exclusive Distribution, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exclusive Distribution.