Poze Excursii

 • Vanatoarea de comori arhitecturale Viajoa.ro ajunge la a treia editie

  Poza: Vanatoarea de comori arhitecturale Viajoa.ro ajunge la a treia editie

 • EuroECHIPE & Carpatia Tour: excursii la meciul Cehia-Romania

  Poza: EuroECHIPE & Carpatia Tour: excursii la meciul Cehia-Romania

 • Kara Travel anunta modificari importante in structura actionariatului, a conducerii executive si a capitalului social.

  Poza: Kara Travel anunta modificari importante in structura actionariatului, a conducerii executive si a capitalului social.

 • Super Călătorul

  Poza: Super Călătorul îşi lansează blogul

 • Wellness Cuisine & Halewood Wines te trimit in Franta - Jazz & Wine Fusion la Wellness Cuisine

  Poza: Wellness Cuisine & Halewood Wines te trimit in Franta - Jazz & Wine Fusion la Wellness Cuisine

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul excursii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la excursii. Pozele pe tema excursii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul excursii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la excursii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la excursii.