Indicatorii de performanta - Cel mai solicitat workshop EXEC-EDU din aceasta vara

Locul desfasurarii: ASEBUSS - EXEC-EDU

Organizator: EXEC-EDU O companie creata de ASEBUSS

Datorita numarului mare de cereri, reluam inscrierile pentru cea de-a doua serie a cursului

Indicatorii de performanta
Element cheie a sistemului de setare si evaluare a obiectivelor

29-30 iulie 2010

Corelarea obiectivelor strategice cu performanta, monitorizarea performantei prin indicatori si finalizarea lor a reprezentat si reprezinta provocarea majora a oricarei organizatii de top.
Acest workshop interactiv de 1,5 zile se adreseaza tuturor managerilor de departamente si functiuni responsabili setarea si evaluarea obiectivelor de performanta, in implementarea strategiei companiei la nivel functional si departamental.

De ce vei beneficia
• Vei cunoaste si intelege corelatia dintre misiune, viziune, valori organizationale, obiectivele anuale, sistemele de evaluare si setare de performanta si stabilirea indicatorilor de performanta.
• Vei sti cum sa construiesti un sistem de indicatori de performanta pentru echipa din subordine, integrata si aliniata.
• Vei sti sa sustii managementul in derularea acestui proces, detinand informatii tehnice si practice.
• Vei avea oportunitatea de a cunoaste experiente si practici din diverse sectoare de activitate.

Cursul de desfasoara in 29 iulie orele 17:00 – 19.45 si 30 iulie orele 09.00 – 14.45
Pret: 975 RON + TVA

Inscrie-te pana la data de 23 iulie !
Printre companiile participante la prima editie au fost: Avon, Cegedim, Emporiki Bank, Industrial Access, Leo Pharma, Macromex, Prodal 94, UTI Grup
Printre companiile care s-au inregistrat deja pentru a doua editie a cursului: Centrul Medical Unirea, GDF Suez, Puratos, Stryker

Pentru inscriere sau orice alte detalii:
Mihnea Rasca; Mobil: 0723 171 365; Email: mihnea@asebuss.ro

ASEBUSS - EXEC-EDU
Calea Grivitei nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucuresti

Despre EXEC-EDU - FORMARE CONTINUA MANAGERIALA

EXEC-EDU – lider in dezvoltarea manageriala - ofera cel mai diversificat portofoliu de programe standard si adaptate in management si leadership, functionand continuu din 1996. Cu o echipa de 30 de traineri si experti si 8000 de manageri si antreprenori absolventi, din peste 3000 de companii-client, EXEC-EDU a fost aleasa Compania de training a anului 2011, la Gala Premiilor Business Edu.

Participare: Intrare libera