Maximizeaza vanzarile catre clientii B2B!

BUCURESTI - 13 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Tehnici de vanzare B2B
- 11 – 25 martie 2009 -

Maximizeaza vanzarile catre clientii B2B!

Tehnici de vanzare B2B
- 11 – 25 martie 2009 -

Vanzarea catre clientii organizationali poate fi o misiune dificila. Procesul este complex si de durata. In afara rafinarii abilitatilor de vanzator, ai nevoie de aptitudini consultant si negociator si de cunoastere profunda a produsului, pietei si companiei-client. Vanzarea devine un proces, iar clientul – un partener.

Cu ajutorul simularilor, a jocurilor de rol si aplicatilor, vei invata noi strategii si tehnici de vanzare si negociere – cu impact imediat asupra maximizarii vanzarilor, indiferent de tipul solutiilor pe care le promovezi.

Tematica
- Procesul vanzarii
- Secretele succesului in domeniul vanzarilor
- Aptitudinile de comunicare si negociere
- Prospectarea pietei
- Planificarea si programarea vizitei de vanzare
- Tehnici de abordare si prezentare
- Tratarea obiectiilor clientilor
- Tehnici de incheiere a vanzarii
- Dezvoltarea relatiilor pe termen lung

Despre Exec-Edu - Formare Continua Manageriala

EXEC-EDU este compania creata de ASEBUSS, cea mai veche si prestigioasa scoala de afaceri romano-americana din Romania, pentru a le oferi managerilor cursuri de formare continua si consultanta si a veni in completarea programului Executive MBA, organizat in colaborare cu Kennesaw State Univeristy, Atlanta, SUA.
De la lansarea activitatii de formare continua manageriala, in anul 1996, oferta noastra de programe s-a diversificat continuu, raspunzand nevoilor tot mai complexe de perfectionare a managerilor si organizatiilor din care fac parte.
De 11 ani, formam lideri vizionari, creativi, pregatiti sa faca fata celor mai dure provocari, intr-un mediu de afaceri global, aflat intr-o continua schimbare.
Pentru inscriere sau orice alte detalii:
Mihnea Rasca

Email: mihnea@asebuss.ro
executive-education@asebuss.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/exec-edu-formare-continua-manageriala/maximizeaza-vanzarile-catre-clientii-b2b