Executare exacta

Definitie Executare exacta

Sinonim - executare in natura, executare directa, executare reala(a unei obligatii) sintagma ce desemneaza executarea in natura si intocmai a obligatiei, adica ipoteza in care debitorul indeplineste integral si in modul prevazut in contract prestatia la care s-a indatorat

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Executare exacta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Executare exacta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Executare exacta. Definitiile termenilor despre Executare exacta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Executare exacta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Executare exacta.