Executare in natura

Definitie Executare in natura

Sinonim - executare directa, executare exactaExecutarea intocmai a prestatiei insesi la care este indatorat debitorul, prestatie ce nu poate fi inlocuita cu o alta prestatie sau cu despagubiri banesti, fara acordul creditorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Executare in natura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Executare in natura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Executare in natura. Definitiile termenilor despre Executare in natura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Executare in natura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Executare in natura.