Executare necorespunzatoare

Definitie Executare necorespunzatoare

Executarea prestatiei cu nerespectarea conditiilor de calitate stabilite in clauzele contractuale sau in standardele uzuale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Executare necorespunzatoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Executare necorespunzatoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Executare necorespunzatoare. Definitiile termenilor despre Executare necorespunzatoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Executare necorespunzatoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Executare necorespunzatoare.