Exercitare fara drept a unei profesii

Definitie Exercitare fara drept a unei profesii

Conform art. 281Cod Penal, exercitarea fara drept a unei profesii sau a oricarei alte activitati pentru care legea cere autorizatie, ori exercitarea acestora in alte conditii decat cele legale, daca legea speciala prevede ca savarsirea unor astfel de fapte se sanctioneaza potrivit legii penale, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 1 an sau cu amenda.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exercitare fara drept a unei profesii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exercitare fara drept a unei profesii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exercitare fara drept a unei profesii. Definitiile termenilor despre Exercitare fara drept a unei profesii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exercitare fara drept a unei profesii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exercitare fara drept a unei profesii.