Exercitiu financiar

Definitie Exercitiu financiar

Durata pentru care se aproba si se fac previziuni financiare si in care se executa incasarile si platile privind un plan financiar (bugetar).In general, exercitiul financiar incepe la 1 ianuarie si se incheie la 31 decembrie, cu exceptia primului an de activitate, cand acesta incepe la data infiintarii, respectiv inmatricularii, potrivit legii, la oficiul registrului comertului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exercitiu financiar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exercitiu financiar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exercitiu financiar. Definitiile termenilor despre Exercitiu financiar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exercitiu financiar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exercitiu financiar.