Exercitiu

Definitie exercitiu

perioada de timp pentru care sunt evidentiate rezultate financiare intr-o companie sau organism public de regula exercitiul financiar acopera o perioada de 12 luni care in general se suprapune cu anul calendaristic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exercitiu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul exercitiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la exercitiu. Definitiile termenilor despre exercitiu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la exercitiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la exercitiu.