Exigibilitate

Definitie Exigibilitate

Calitate a unei creante sau a unei obligatii de a i se putea pretinde executarea, chiar silita daca este necesar.Obligatia pura si simpla este imediat exigibila, din momentul nasterii raportului juridic. Obligatia afectata de un termen sau de o conditie devine exigibila la implinirea termenului sau conditiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exigibilitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exigibilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exigibilitate. Definitiile termenilor despre Exigibilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exigibilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exigibilitate.