exitus    

Comunicate de presa si evenimente pe tema exitus

 • exitus. S-a deschis primul room escape din București construit în totalitate cu susul în jos la Exitus!

  exitus

  Bucuresti - 2 July 2015

  Comunicat de Diaxis Events SRL

  ... exitus este cel mai nou room escape din București, având deschiderea oficială vineri, 3 iulie 2015. Cele două camere aduc un aer proaspăt în piața acestor jocuri, venind cu puzzle-uri noi și un concept diferit. Iar dacă te-ai plictisit de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: exitus , room escape game , escape game bucuresti , camere de evadare , real life escape game

  Vezi toate comunicatele de presa despre exitus

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul exitus.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la exitus. Informatiile despre exitus cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul exitus, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la exitus, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.